Friday 22 October 2010

62/365

We have new windows! They are just simple white plastic windows, so there is no point in showing them is it? But the view is beautifull!

And today I'm not writing about our home, just my recent work. I won't post everything, just the recent fashion show, that took place in Ljubljana ZOO. This are photos, that were took before the show, by Tanja Zrinski. The designs are from Jessica Jagec (femmale collection) and Denis Strnad (male collection).

 




Make up artist : Anja Kert, Ana Porenta and Dalia Divovic

3 comments:

  1. O šit... Sorry..sam tele fotke so pa am...Obup... Taki stereotipi in zgrešena simbolika,da bi mogli dat cenzuro čez... Sej veš, da nikoli ne kurcam fotk, ker res cenim trud vseh fotografov...Sam tole...

    ReplyDelete
  2. Hvala za mnenje in nič ne zamerim. Vsak ima pravico do svojega mnenja in tudi spoštujem tvoje :) Če pogledaš iz tvoje strani - glede stereotipov in simbolike - imaš mogoče prav.

    ReplyDelete
  3. No ja.. v času črnega predsednika v Zda, črnega župana v Slo, mi je res malo mimo, da daš črn model v živalski vrt, kjer visi dol iz ograde, kot opica, na eni fotki pa ga vzvišen bel model v glamurozni obleki gleda zviška, medtem ko v podrejenem položaju na tleh v strganih oblekah gleda nazaj... Če ne drugega je vsaj celotna serija res nerodno premišljena...

    ReplyDelete